ERVE BROOKS GELSELAAR

Het familiebedrijf Erve Brooks is gevestigd in het Gelderse Gelselaar.

 

Voor het begin van Erve Brooks moeten we terug naar het jaar 1538. Sinds dat jaartal staat onze boerderij op ons terrein. Bij Erve Brooks zijn we ooit begonnen met de Museumboerderij. Langzaam zijn we uitgegroeid tot een onderneming met allerlei activiteiten om mensen het platteland en de natuur te laten ervaren. Vijftig jaar geleden was Erve Brooks nog gewoon een melkveebedrijf. Tegenwoordig zorgen wij voor (speel)plezier bij jong en oud. Welkom op het gastvrije, belevenisvolle terrein van Erve Brooks.

Kernwoorden
Enthousiast, passievol, gastvrij én trots. Met deze vier kernwoorden kun je Arnold en Yvonne Marsman het best omschrijven. Samen runnen zij Erve Brooks. Beiden ademen ze Erve Brooks. Arnold is zelfs in het bedrijf opgegroeid en heeft Erve Brooks een aantal jaar geleden overgenomen van zijn ouders. De ouders van Arnold hebben hun hele hebben en houden in dit gezellige familiebedrijf gestopt. Arnold doet dat nu ook samen met zijn vrouw Yvonne.

Samen beleven, zien, doen en ervaren
Wij delen onze passie voor het Achterhoekse boerenleven maar al te graag met jullie! Erve Brooks is uitgegroeid tot de ideale plek voor allerlei soorten activiteiten. Van een kinderfeestje tot vliegen met roofvogels: het mag én kan allemaal bij Erve Brooks. Bij ons ben je op het juiste adres om samen te beleven, zien, doen én te ervaren. Een hele dag vermaak en beleving voor jong en oud tegen een lage prijs vind je bij Erve Brooks!

Maak kennis met onze boerderijdieren 
Bij Erve Brooks houden we van de natuur en van het boerenleven. Op ons terrein lopen daarom ook verschillende diersoorten rond. Koeien, varkens, ganzen, wilde zwijnen… Je loopt ze allemaal tegen het lijf bij Erve Brooks! Onze boerderijdieren genieten van de bezoekers; de bezoekers genieten van de boerderijdieren.

Kom beleven
Bij Erve Brooks is altijd wat te beleven, dus kom beleven! Je hoeft je bij ons geen moment te vervelen. Pannenkoeken eten, activiteiten uitvoeren, een feestje geven of de Museumboerderij bezoeken; het kan én mag allemaal bij Erve Brooks. Blader rustig door onze site en bekijk wat we onze gasten allemaal te bieden hebben!

Bron en meer informatie
Website