HOTEL RESTAURANT DIEPENHEIM

Hotel - restaurant Diepenheim (ookwel bekend als 't Holt) is zoals de naam al doet vermoeden gelegen in het hart van de Hof van Twente, in het schilderachtige Diepenheim (het kleinste stadje van Overijssel +/- 2900 inwoners).  


Het hotel ligt 2,5 km buiten Diepenheim te midden van de bossen en de weidelanden, waardoor het zich uitstekend leent voor vele wandel- fiets en auto tochten.

Het hotel heeft 13 twee persoons kamers met douche en toilet enkele met 3 bedden boxspring bedden 2.10mtr. lang, allen begaande grond, en een restaurant van +/- 70 couverts. De kamers kunnen optioneel voorzien worden van een airco op aanvraag (bijbetaling). 


Met een jachtkamer van +/- 50 couverts. Het hotel heeft ook een ITS classificatie waardoor het gehele hotel toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.(alle doorgangen extra breed, dorpelvrij, een speciaal invaliden douche en toilet op de gang.)

Voor extra accessoires b.v. papegaai hoog-laagbed etc. kunt u zich melden bij Carint winkel in Hengelo die deze artikelen voor u bij ons hotel afleveren en op de plaats zetten.

Mede dankzij de rustige ligging en het bescheiden aantal kamers leent ons hotel zich ook uitstekend voor trainingskampen en familie reunies.

Het Hotel is gelegen naast de Pitch & Putt golfbaan Diepenheim. 

Ons restaurant biedt u ook een ruimte voor feestjes en partijtjes van 20 tot 200 personen.

 

Bron en meer informatie
Website