ZWEMBAD DE VIJF HEUVELS

In onze gastvrije accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

 

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Stokkumerweg.

 

De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt voor speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempelvrije entree, speciale kleedruimtes met toilet en douche en toegang tot het water met een lift. Ben je nog niet eerder bij ons geweest, neem gerust contact op voor aanvullende vragen via info@sportfondsenhofvantwente.nl of bel ons op 0547-361794.

 

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie, iets fris of een (gezonde) snack.

 

Bron en meer informatie

Website